De bibliotheek krijgt een make-over!

De bibliotheek gaat van 5 maart tot 3 april dicht voor herinrichtingswerken. De volwassenenafdeling krijgt een aantal nieuwe boekenrekken en toebehoren voor het optimaliseren van de ruimte.

De jeugdafdeling wordt in haar geheel onder handen genomen door Art Basics for Children. De modulaire houten meubels op maat gaan alle hoekjes en kantjes van de ruimte benutten en zijn zo opgesteld dat ze uitnodigen tot zelfstandig ontdekken. De verschillende schatten in de collectie zullen beter in het oog springen zodat de kinderen ze allemaal makkelijk kunnen zien. Wij hopen zo nog meer het leesplezier van de kinderen te stimuleren.

Tot en met zondag 4 maart kan je nieuwe boeken komen halen. Je kan dubbel zoveel boeken lenen en je mag ze houden tot in april

Wil je de boeken toch al terugbrengen? Gebruik dan de inleverbox

Bib op bestelling

Als je tijdens de maand maart nieuwe boeken wil lenen, dan kan dat!

Kijk in de catalogus om te ontdekken welke boeken aanwezig zijn: zoeken.sint-lambrechts-woluwe.bibliotheek.be

• De bibliotheek beantwoordt jouw mail
  • Je kan de boeken komen ophalen in de gang op verdieping -1, op het moment dat voor jou past

Het gebouw is open op alle weekdagen van 9.00 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds.

Vanaf 4 april staan onze deuren opnieuw open en verwelkomen we jullie graag in de vernieuwde bib!