Doe mee met de Boekenbende

Voor het 3e jaar op rij neemt onze bibliotheek deel aan het leesbevorderend project Boekenbende aan huis.

Hou jij van verhalen en prentenboeken? Wil je graag je liefde en enthousiasme voor boeken delen met jonge kinderen? En kan je tussen begin november 2018 en februari 2019 tien keer één uur gaan voorlezen in een Brussels gezin bij jou in de buurt? Dan is de Boekenbende echt iets voor jou!

Op de website www.boekenbende.be/boekenbende-extra vind je alle informatie over dit fantastische project. Jij kan écht het verschil maken voor kinderen van 5 tot 7 jaar. In enkele weken tijd gaat hun taalvaardigheid er gigantisch snel op vooruit. En dat allemaal dankzij jou!

Inschrijven kan in de bibliotheek of via het online inschrijvingsformulier www.boekenbende.be/inschrijven