De vos... in het bos! | Bronnenpark

Een theater-wandeling voor het hele gezin

Laat je meevoeren door een hongerige vos op zoek naar een heerlijk maal en geniet van deze bijzondere wandeling!

Op verschillende plaatsen langs de wandeling vind je wegwijzers en paaltjes met QR-codes. Door die QR-codes te scannen krijg je een stukje van het verhaal te zien. In het totaal 6 verhaaltjes van ongeveer 5 minuten.

Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf!

Want wandelen met het gezin wordt pas echt bijzonder als Vos en Wolf mee op pad gaan!

Gezelschap: Anna's Steen Idee: Jeroen Swyngedouw, CC Brasschaat. Spel: Bart Embrechts en Alain Rinckhout. Muziek: Jan Blieck. Kleding en attributen: Miep Embrechts. Productieleiding: An Lombaerts en het opname team van Robin Fasseur.

• Duur? Ongeveer 1 uur
  • Voor wie? voor het hele gezin, vanaf 4 jaar
  • Waar? Van 22 maart tot 18 april in het Bronnenpark
  • Vertrek aan kruising Stationsstraat en Bosstraat (Spoorwegwandeling)