Reserveren

Wil je een werk lenen maar is het uitgeleend aan een andere gebruiker? Dan kun je dat geleende werk reserveren. Dat is gratis. Reserveer bij voorkeur via de website of aan de balie tijdens de openingsuren.

We verwittigen je persoonlijk zodra het materiaal beschikbaar is. Het materiaal blijft 14 dagen gereserveerd voor jou. Kom je het niet halen? Dan zetten we het terug in de bibliotheek.

Je kunt ook niet-uitgeleende materialen reserveren. Die blijven wel maar één dag beschikbaar.

Een boek lenen uit een andere bibliotheek

Is een boek bij ons niet beschikbaar, maar vind je het wel in een andere bibliotheek terug, dan kun je dit laten overkomen naar onze bibliotheek. Het is niet zeker dat de andere bibliotheek het materiaal wil uitlenen. Je krijgt een bericht van ons ongeacht de uitkomst.

Voor deze dienst vragen we een tussenkomst in de transportkosten van 2 euro.

Een aankoopvoorstel doen

Vind je iets niet terug in onze catalogus en wil je dat de bibliotheek dit materiaal aanschaft? Gebruik dan ons aankoopsuggestieformulier. Onze aankoopverantwoordelijken beslissen of ze ingaan op het verzoek. Je krijgt een bericht van ons ongeacht de uitkomst.