Terugbrengen

Materialen die je in onze bibliotheek leent, moet je ook weer bij ons terugbrengen. 

Buiten de openingsuren kan je de inleverbox gebruiken. Je vindt de box aan de ingang van Op-Weule. We nemen de materialen in op de eerstvolgende openingsdag. Eventuele boetes kan je bij het volgende bezoek betalen.

Opgelet: e-readers en gezelschapsspelletjes mogen niet in de inleverbox. Het risico op schade is te groot. Geef de e-reader en spelletjes altijd af aan de bibliotheekbalie. 

 

Te laat?

Breng je het uitgeleende materiaal te laat terug of verleng je het te laat dan betaal je te-laatkosten:

  • 0,05 euro per titel per dag te laat

Als je de materialen niet op tijd terugbrengt, krijg je een aanmaning om de materialen in te leveren. Eerst via e-mail (8 en 22 dagen na vervaldatum) en dan via brief (30 dagen na de vervaldatum). Als je geen e-mailadres opgegeven hebt, krijg je een brief. 

Te-laatkosten betaal je aan de bibliotheekbalie.

 

Verlies of beschadiging?

Draag zorg voor de geleende materialen, binnen en buiten de bibliotheek. Zijn er beschadigingen aan het materiaal dat je wilt lenen? Meld die dan meteen aan het bibliotheekpersoneel. Als je dat niet doet, kun je aansprakelijk gesteld worden.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de geleende materialen. Bij verlies, volledige of gedeeltelijke beschadiging of diefstal, betaal je de aankoopprijs van het materiaal en 20% verwerkingskosten. 

 

Problemen of overmacht?

Contacteer ons via bibliotheek@woluwe1200.be of 0471 344 818